Overslaan naar content

Technisch Magazijn Beheerder

Op locatie
  • Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Nederland
Technische functies

Functieomschrijving

Griekspoor is een multifunctioneel familiebedrijf binnen de civiele techniek, met diensten richting Techniek, Speelvoorziening, Infra/ GWW, Service  & Onderhoud van beweegbare objecten (o.a. bruggen) en Belijning & Markering. 

Griekspoor staat voor de volgende kernwaarden: het leveren van kwaliteit, innovatieve werkwijzen, het hoog houden van de menselijke normen en waarden binnen de structuur van een familiebedrijf. 


In verband met de continue groei die onze organisatie doormaakt zijn wij op zoek naar een: 


Technisch Magazijn Beheerder


De functie

Als Technisch Magazijn Beheerder ben je samen met je directe collega verantwoordelijk voor ons magazijn. Gezien de grote diversiteit aan verschillende projecten die wij hebben, ben jij aanspreekpunt voor onze technische buitendienstmedewerkers voor wat betreft magazijnzaken. Bij jou worden verschillende materialen en gereedschappen opgehaald. Je zorg samen met jouw directe collega voor een goed lopend magazijn, je doet bestellingen en verricht kleine technische aanpassingen. Om veilig te kunnen werken moet al het materiaal gekeurd zijn. Jij zorgt voor het keuren van benzinemotoren, elektrisch gereedschap, trappen en ladders, bosmaaiers, aggregaten en verbandtrommels. Daarnaast lever je een bijdrage aan verschillende audits, zoals VCA en de Veiligheidsladder, waarbij steekproefsgewijs gereedschappen en materialen gecontroleerd worden op keuringen. Het is dus zaak dat het keuren van materiaal en gereedschap zeer nauwkeurig plaatsvindt. Het administratief vastleggen van materialen en gereedschappen behoort ook tot de taken. 

Vereisten

Wij vragen, voor deze functie dat je minimaal beschikt over een technische opleiding op minimaal VMBO niveau en enige ervaring met het beheren van een technisch magazijn. Daarnaast beschik je over verschillende certificaten, zoals VCA-Basis, NEN 3140, NEN 2484 of de bereidheid om deze te willen halen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E) en een geldig heftruckcertificaat. Je bent goed in staat om zelfstandig te werken, maar kan ook goed in een team werken. Je bent servicegericht, nauwkeurig en hebt geen moeite met vroeg beginnen (6.00 uur). Daarnaast kan je goed omgaan met een computer. 


De aanbieding

  • Een bruto startsalaris van minimaal € 2.600 en maximaal € 3.500 per maand op basis van 40 uur per week. Salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.
  • Een functie voor 40 uur per week.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 26 vakantiedagen, 13 ATV dagen, 8,33% vakantiegeld en pensioen.
  • Een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamisch familiebedrijf.
  • Veel ruimte voor eigen initiatieven en ontwikkeling.
  • Doorgroei- en individuele opleidingsmogelijkheden.
  • Gezellige en sportieve activiteiten (2 x per week een bootcamp, actieve personeelsvereniging en een vrijdagmiddagborrel in eigen café).


Spreekt deze functie je aan, dan komen wij graag met jou in gesprek. Stuur je CV dan snel door naar r.vansteijn@griekspoor.nl voorzien van een korte motivatie. Bij vragen graag even contact met Richard van Steijn (HR Adviseur) op 06-21984698

of