Overslaan naar content

Werkvoorbereider/ Calculator Infra

Op locatie, Hybride
  • Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Nederland
Bedrijfsbureau

Functieomschrijving

Griekspoor is een multifunctioneel familiebedrijf binnen de civiele techniek, met diensten richting Techniek, Speelvoorziening, Infra/ GWW, Service  & Onderhoud van beweegbare objecten (o.a. bruggen) en Belijning & Markering. 

Griekspoor staat voor de volgende kernwaarden: het leveren van kwaliteit, innovatieve werkwijzen, het hoog houden van de menselijke normen en waarden binnen de structuur van een familiebedrijf. 


In verband met de continue groei die onze organisatie doormaakt zijn wij op zoek naar een een: 


Werkvoorbereider/ Calculator Infra 


De functie

Als Werkvoorbereider/ Calculator Infra heb je meerdere verschillende projecten in behandeling binnen de infra/ GWW. Voor deze projecten tref je alle noodzakelijke voorbereidingen, zoals calculaties/ begrotingen maken voor projecten of aanbestedingen, het plannen van mensen en materialen, het zorgdragen voor de juiste informatievoorziening richting het projectteam, zorgdragen dat de juiste planning opgevolgd wordt, tijdig schakelen bij afwijkingen om derving te voorkomen, zorgdragen dat alles zoveel als mogelijk conform opgestelde calculaties wordt uitgevoerd en bij afwijkingen hierop tijdig schakelen.  Tijdens de uitvoeringsfase van de projecten heb je samen met de Uitvoerder een centrale rol binnen het uitvoeringsteam, waarbij je regelmatig overleg hebt met de Uitvoerder, Projectleider en de medewerkers die het werk uitvoeren. 

Vereisten

Wij vragen, voor deze functie dat je minimaal beschikt over een HBO werk- en denkniveau in de richting van Civiele Techniek. Bij voorkeur heb je 2-5 jaar relevante werkervaring. Daarnaast beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, ben je resultaatgericht en kun je goed planmatig werken. Verder ben je flexibel en ben je goed in staat om aansturing te kunnen geven aan projecten. Je hebt een oog voor veiligheid, milieu en kwaliteit. Je beschikt over een rijbewijs B, een VCA VOL diploma, kennis van RAW, ERP en calculatieprogramma's (Bakker & Spees). 


De aanbieding

  • Een bruto startsalaris van minimaal € 3.500 en maximaal € 4.500 per maand op basis van 40 uur per week. Salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.
  • Een functie voor 40 uur per week, eventueel deels hybride in te vullen en veelal op verschillende locaties werkzaam.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 26 vakantiedagen, 13 ATV dagen, 8,33% vakantiegeld en pensioen.
  • Een leaseauto. 
  • Een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamisch familiebedrijf.
  • Veel ruimte voor eigen initiatieven en ontwikkeling.
  • Doorgroei- en individuele opleidingsmogelijkheden.
  • Gezellige en sportieve activiteiten (2 x per week een bootcamp, actieve personeelsvereniging en een vrijdagmiddagborrel in eigen café).


Spreekt deze functie je aan, dan komen wij graag met jou in gesprek. Stuur je CV dan snel door naar r.vansteijn@griekspoor.nl voorzien van een korte motivatie. Bij vragen graag even contact met Richard van Steijn (HR Adviseur) op 06-21984698.

of