Overslaan naar content

Uitvoerder Infra/ GWW

Op locatie
  • Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Nederland
Bedrijfsbureau

Functieomschrijving

Griekspoor is een multifunctioneel familiebedrijf binnen de civiele techniek, met diensten richting Techniek, Speelvoorziening, Infra/ GWW, Service  & Onderhoud van beweegbare objecten (o.a. bruggen) en Belijning & Markering. 

Griekspoor staat voor de volgende kernwaarden: het leveren van kwaliteit, innovatieve werkwijzen, het hoog houden van de menselijke normen en waarden binnen de structuur van een familiebedrijf. 


In verband met de continue groei die onze organisatie doormaakt zijn wij op zoek naar een een: 


UITVOERDER INFRA/ GWW


De functie

Als Uitvoerder Infra/ GWW ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van onze projecten binnen de discipline Infra/ GWW. Dit betekent leidinggeven aan uitvoerende teams, het coördineren, organiseren en plannen van werkzaamheden. Hierbij kan je denken aan (her)inrichting, renovatie, inspectie en onderhoud van bermen en (water)wegen, straat- en hekwerken. Je beheert en registreert de projectdocumenten in nauwe samenwerking met de werkvoorbereider/ calculator en zorgt ervoor dat het project tijdig opgeleverd wordt met de afgesproken kwaliteit. Daarnaast stuur je de uitvoerende teams aan, draag je zorg voor de juiste opvolging van het VGM beleid (toolboxen, werkplekinspecties en LMRA's), jaarlijkse voortgangsgesprekken voeren en zorgdragen dat gestelde doelen conform afspraak geleverd worden en aan het juiste kwaliteitsniveau voldoen. 

Vereisten

Wij vragen, voor deze functie dat je minimaal beschikt over een MBO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Daarnaast beschik je over de competenties nauwkeurigheid, verantwoordelijkheidsgevoel, klant- en servicegerichtheid en je bent vooral een teamplayer. Je hebt een oog voor veiligheid, milieu en kwaliteit. Je beschikt over een rijbewijs BE, een VCA VOL diploma en een goede fysieke gesteldheid. 


De aanbieding

  • Een brutosalaris van minimaal € 3.500 en maximaal € 4.500 per maand op basis van 40 uur per week. Salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.
  • Een functie voor 40 uur per week, eventueel deels hybride in te vullen en veelal op verschillende locaties werkzaam.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 26 vakantiedagen, 13 ATV dagen, 8,33% vakantiegeld en pensioen.
  • Een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamisch familiebedrijf.
  • Veel ruimte voor eigen initiatieven en ontwikkeling.
  • Doorgroei- en individuele opleidingsmogelijkheden.
  • Gezellige en sportieve activiteiten (2 x per week een bootcamp, actieve personeelsvereniging en een vrijdagmiddagborrel in eigen café).


Spreekt deze functie je aan, dan komen wij graag met jou in gesprek. Stuur je CV dan snel door naar r.vansteijn@griekspoor.nl voorzien van een korte motivatie. Bij vragen graag even contact met Richard van Steijn (HR Adviseur) op 06-21984698.

of