Overslaan naar content

Technisch Medewerker (Civiel)

Op locatie
  • Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Nederland
Technische functies

Functieomschrijving

Griekspoor is een multifunctioneel familiebedrijf binnen de civiele techniek, met diensten richting Techniek, Speelvoorziening, Infra/ GWW, Service  & Onderhoud van beweegbare objecten (o.a. bruggen) en Belijning & Markering. 

Griekspoor staat voor de volgende kernwaarden: het leveren van kwaliteit, innovatieve werkwijzen, het hoog houden van de menselijke normen en waarden binnen de structuur van een familiebedrijf. 


In verband met de continue groei die onze organisatie doormaakt zijn wij op zoek naar een: 


Technisch Medewerker (Civiel)


De functie

Als Technisch Medewerker (Civiel) ben je belast met alle voorkomende werkzaamheden uitvoerende werkzaamheden binnen de afdeling techniek op het gebied van verschillende civieltechnische projecten. Projecten bestaan uit bruggen, fonteinen, kunstwerken, constructiewerken, besturingstechnieken, schilderwerk, slijtlagen leggen en andere voorkomende werkzaamheden. Je gaat zowel zelfstandig als in teamverband op pad en je zult allround ingezet worden op verschillende civiel technische werkzaamheden.

Vereisten

Wij vragen, voor deze functie dat je minimaal beschikt over een technische opleiding op minimaal VMBO niveau en enige ervaring met civiel technische werkzaamheden (2-5 jaar). Daarnaast beschik je over verschillende VCA-Basis certificaat (of de bereidheid deze op korte termijn te willen behalen).  Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E) en een geldig heftruckcertificaat. Je bent goed in staat om zelfstandig te werken, maar kan ook goed in een team werken. Je bent servicegericht, nauwkeurig en hebt geen moeite met vroeg beginnen (6.00 uur).


De aanbieding

  • Een bruto startsalaris van minimaal € 2.300 en maximaal € 3.500 per maand op basis van 40 uur per week. Salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.
  • Een functie voor 40 uur per week.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 26 vakantiedagen, 13 ATV dagen, 8,33% vakantiegeld en pensioen.
  • Een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamisch familiebedrijf.
  • Veel ruimte voor eigen initiatieven en ontwikkeling.
  • Doorgroei- en individuele opleidingsmogelijkheden.
  • Gezellige en sportieve activiteiten (2 x per week een bootcamp, actieve personeelsvereniging en een vrijdagmiddagborrel in eigen café).


Spreekt deze functie je aan, dan komen wij graag met jou in gesprek. Stuur je CV dan snel door naar r.vansteijn@griekspoor.nl voorzien van een korte motivatie. Bij vragen graag even contact met Richard van Steijn (HR Adviseur) op 06-21984698

of