Overslaan naar content

Senior Communicatie Adviseur

Op locatie, Hybride
 • Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Nederland
Overig / staff

Functieomschrijving

Griekspoor is een multifunctioneel familiebedrijf binnen de civiele techniek, met diensten richting Techniek, Speelvoorziening, Infra/ GWW, Service  & Onderhoud van beweegbare objecten (o.a. bruggen) en Belijning & Markering. 

Griekspoor staat voor de volgende kernwaarden: het leveren van kwaliteit, innovatieve werkwijzen, het hoog houden van de menselijke normen en waarden binnen de structuur van een familiebedrijf. 


In verband met de continue groei die onze organisatie doormaakt zijn wij op zoek naar een: 


Senior Communicatie Adviseur 


De functie

Als Senior Communicatie Adviseur ben je verantwoordelijk voor de afdeling Communicatie onder leiding van de Algemeen Manager. De afdeling Communicatie houdt zich bezig met zowel de interne als de externe communicatie richting (potentiële) klanten, stakeholders, organisaties of (online) media. Je voornaamste taken zijn als volgt:

 • Het jaarlijks opstellen/ bepalen, ontwikkelen en bijsturen van marketing & communicatieplan. Daarnaast erop toezien dat dit plan opgevolgd wordt. 
 • Het aansturen van de afdeling Communicatie. 
 • Het beheren van het jaarlijkse communicatiebudget.
 • Actief deelnemen aan verschillende overlegstructuren, zoals stafoverleg en bedrijfsbureau-overleg. 
 • Meewerken aan en toezien op de uitvoerende taken van de afdeling Communicatie, zoals o.a. een social media strategie bepalen, contentkalender maken, het plaatsen van de juiste (digitale) content, verschillende nieuwsbrieven, (mede)organiseren van verschillende events, juiste interne en externe berichtgeving (zoals nieuws- en persberichten), opzetten en analyseren van mediacampagnes, adviseren van afdelingen over communicatiestrategieën, klant en marktonderzoeken doen, zorgdragen voor up-to-date portfolio en het doen van verbetervoorstellen t.b.v. communicatie en contentmarketing. 

Vereisten

Wij vragen, voor deze functie dat je minimaal beschikt over een HBO werk- en denkniveau op het gebied van Communicatie, Marketing of Communicatiewetenschappen. Vanzelfsprekend ben je sterk in communicatie (zowel schriftelijk als mondeling) met een goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur ook Engels en Duits. Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring binnen een soortgelijke rol en je hebt een affiniteit met Arbeidsmarktcommunicatie en KAM (Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu). Daarnaast heb je ervaring met contentcreatie en -beheer, beschik je over voldoende kennis van MS Office, Adobe, SEO/ SEA en Outlook en heb je leidinggevende ervaring. Competenties zoals planmatig/ gestructureerd werken, doortasten, klantgericht, ondernemend, analytisch, resultaatgericht, creatief en teamplayer zijn op jou van toepassing. 


De aanbieding

 • Een bruto startsalaris van minimaal € 3.500 en maximaal € 5.500 per maand op basis van 40 uur per week. Salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.
 • Een functie voor 40 uur per week, eventueel deels hybride in te vullen. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 26 vakantiedagen, 13 ATV dagen, 8,33% vakantiegeld en pensioen.
 • Een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamisch familiebedrijf.
 • Veel ruimte voor eigen initiatieven en ontwikkeling.
 • Doorgroei- en individuele opleidingsmogelijkheden.
 • Gezellige en sportieve activiteiten (2 x per week een bootcamp, actieve personeelsvereniging en een vrijdagmiddagborrel in eigen café).


Spreekt deze functie je aan, dan komen wij graag met jou in gesprek. Stuur je CV dan snel door naar r.vansteijn@griekspoor.nl voorzien van een korte motivatie. Bij vragen graag even contact met Richard van Steijn (HR Adviseur) op 06-21984698.

of