Overslaan naar content

Projectleider Infra / GWW

Op locatie, Hybride
  • Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Nederland
Bedrijfsbureau

Functieomschrijving

Griekspoor is een multifunctioneel familiebedrijf binnen de civiele techniek, met diensten richting Techniek, Speelvoorziening, Infra/ GWW, Service  & Onderhoud van beweegbare objecten (o.a. bruggen) en Belijning & Markering. 

Griekspoor staat voor de volgende kernwaarden: het leveren van kwaliteit, innovatieve werkwijzen, het hoog houden van de menselijke normen en waarden binnen de structuur van een familiebedrijf. 


In verband met de continue groei die onze organisatie doormaakt zijn wij op zoek naar een: 


Projectleider Infra / GWW


De functie

Als Projectleider Infra ben je een belangrijke schakel tussen onze klanten, het Bedrijfsbureau en de uitvoering van onze diverse projecten binnen Infra/ GWW. Als ervaren Projectleider Infra weet je te sturen op resultaten en heb je ervaring met het delegeren  van taken en verantwoordelijkheden aan Uitvoerders en Werkvoorbereiders/ Calculators. Je bent kosten- en resultaatverantwoordelijk voor de projecten binnen Infra/ GWW. Hiervoor woon je bouwvergaderingen bij en zorg je voor een optimale afstemming zodat de toegewezen projecten succesvol uitgevoerd worden. Door jouw aanwezigheid lopen projecten op rolletjes, weten onze klanten wat ze van ons mogen verwachten en worden de projecten binnen het kostenbudget en gestelde kwaliteit conform afspraken opgeleverd. Je werkt nauw samen met de Uitvoerder en Werkvoorbereiders/ Calculators en je staat veelvuldig in contact met onze klanten. 

Vereisten

Wij vragen, voor deze functie dat je minimaal beschikt over een HBO werk- en denkniveau in de richting van Bouw of Civiele Techniek. Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast zijn de competenties resultaatgerichtheid, hoog verantwoordelijkheidsgevoel, klant- en servicegericht, zelfstandigheid en sterke communicatieve vaardigheden op jou van toepassing. Je beheerst de verschillende leiderschapsstijlen, je bent sterk in het overzicht behouden en je bent vooral een teamplayer. Je hebt een oog voor veiligheid, milieu en kwaliteit. Je beschikt over een rijbewijs B en een VCA VOL diploma.  


De aanbieding

  • Een bruto startsalaris van minimaal € 4.000,- en maximaal € 5.500 per maand op basis van 40 uur per week. Salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.
  • Een functie voor 40 uur per week, eventueel deels hybride in te vullen en veelal op verschillende locaties werkzaam.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 26 vakantiedagen, 13 ATV dagen, 8,33% vakantiegeld en pensioen.
  • Een leaseauto. 
  • Een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamisch familiebedrijf.
  • Veel ruimte voor eigen initiatieven en ontwikkeling.
  • Doorgroei- en individuele opleidingsmogelijkheden.
  • Gezellige en sportieve activiteiten (2 x per week een bootcamp, actieve personeelsvereniging en een vrijdagmiddagborrel in eigen café).


Spreekt deze functie je aan, dan komen wij graag met jou in gesprek. Stuur je CV dan snel door naar r.vansteijn@griekspoor.nl voorzien van een korte motivatie. Bij vragen graag even contact met Richard van Steijn (HR Adviseur) op 06-21984698.

of