Overslaan naar content

KAM & VGM Coördinator

Op locatie, Hybride
  • Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Nederland
Overig / staff

Functieomschrijving

Griekspoor is een multifunctioneel familiebedrijf binnen de civiele techniek, met diensten richting Techniek, Speelvoorziening, Infra/ GWW, Service  & Onderhoud van beweegbare objecten (o.a. bruggen) en Belijning & Markering. 

Griekspoor staat voor de volgende kernwaarden: het leveren van kwaliteit, innovatieve werkwijzen, het hoog houden van de menselijke normen en waarden binnen de structuur van een familiebedrijf. 


In verband met de continue groei die onze organisatie doormaakt zijn wij op zoek naar een: 


KAM & VGM Coördinator


De functie

Als KAM/ VGM Coördinator weet je de organisatie mee te nemen in alle relevante kwaliteits-, veiligheids-, arbo-, gezondheids- en milieuprocessen, regels en richtlijnen. Je hebt een brede zelfstandige rol waarbij jij je richt op het verbeteren van de arbeidsomstandigheden, kwaliteit van de processen en verhogen van het bewustzijn ten aanzien van kwaliteit en veiligheid. Je geeft de directie gevraagd en ongevraagd advies en bent voor de medewerkers het aanspreekpunt op dit gebied.  Je zorgt ervoor dat projecten veilig en volgens de normen verlopen.  Binnen deze functie stel je KAM-jaarplannen en -verslagen op en doe je verbetervoorstellen. Je zorgt vooral voor de praktische vertaling en uitvoering van het KAM/ VGM beleid naar onze medewerkers. Je doet de voorbereidingen voor de verschillende interne en externe audits en tevens begeleid je deze met als doel te kunnen slagen voor deze audits. Je zorgt voor het constant bevorderen van de veiligheidscultuur binnen onze organisatie door o.a. VGM bijeenkomsten (o.a. toolboxmeetings) te organiseren en nieuwe initiatieven hierin voor te stellen.  Je stimuleert verbetering in alle processen en legt dit vast in procedures en werkinstructies. Samen met de directie, bedrijfsbureau en uitvoerders motiveer je onze medewerkers om geldende veiligheidsvoorschriften en werkinstructies na te leven, zodat we mooie projecten op topniveau veilig kunnen blijven doen.

Vereisten

Wij vragen, voor deze functie dat je minimaal beschikt over een diploma MVK met daarbij 2-5 jaar relevante werkervaring. Daarnaast beschik je over normkennis van verschillende ISO (o.a. 9001, 14001), veiligheids- (o.a. VCA en SCL) en kwaliteitssystemen (NEN-normen), beschik je over een geldig VCA VOL en bij voorkeur een BHV certificaat. Uiteraard beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, ben je zeer kwaliteitsbewust, heb je een sterk oog voor veiligheid en heb je vooral de vaardigheden om medewerkers en leidinggevenden te enthousiasmeren op KAM & VGM gebied.  Je beschikt over een rijbewijs B. 


De aanbieding

  • Een bruto startsalaris van minimaal € 3.500 en maximaal € 4.500 per maand op basis van 40 uur per week. Salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.
  • Een functie voor 40 uur per week.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 26 vakantiedagen, 13 ATV dagen, 8,33% vakantiegeld en pensioen.
  • Een leaseauto. 
  • Een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamisch familiebedrijf.
  • Veel ruimte voor eigen initiatieven en ontwikkeling.
  • Doorgroei- en individuele opleidingsmogelijkheden.
  • Gezellige en sportieve activiteiten (2 x per week een bootcamp, actieve personeelsvereniging en een vrijdagmiddagborrel in eigen café).


Spreekt deze functie je aan, dan komen wij graag met jou in gesprek. Stuur je CV dan snel door naar r.vansteijn@griekspoor.nl voorzien van een korte motivatie. Bij vragen graag even contact met Richard van Steijn (HR Adviseur) op 06-21984698

of