Overslaan naar content

Hoofd Service Monteur Onderhoud

Op locatie
 • Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 5.000 per maandTechnische functies

Functieomschrijving

WAT GA JE DOEN?

Ben jij ondernemend, assertief en kan jij goed leidinggeven? Passen de termen allrounder, probleemoplosser, teamplayer en topsportmentaliteit jou als een jas? Dan is deze functie interessant voor jou! Als Hoofd Service Monteur Onderhoud kent de elektrische, hydraulische en mechanische techniek voor jou geen geheimen. Voor het kunnen oplossen van complexe storingen beschikt over de juiste zelfstandigheid om storingen op te lossen en tot een goed einde te kunnen brengen. Hierbij voorzie je de werkvoorbereider van het juiste herstel adviezen om de bruggen in topconditie te houden! Daarnaast verzorg je de rapportage aan de werkvoorbereider en zorg je voor een opgeruimde en veilige werkplek.

Vereisten

WAT ZOEKEN WIJ?

Binnen jouw functie als Hoofd Service Monteur Onderhoud ben je een allrounder in bruggen en/of sluizen. Jij slaat de brug tussen ons bedrijfsbureau en de monteurs. Jij gaat geen uitdaging uit de weg. Bruggen en sluizen zijn hierin de focus. Deze kennen dan ook geen geheimen voor jou. Samen met jouw team regel je dat zo efficiënt mogelijk onderhoud wordt gedaan waarbij vakmanschap hoog in het vaandel staat. Je krijgt een volledig ingerichte service bus tot je beschikking met alle benodigde gereedschappen om goed voorbereid op het werk te komen.

Door jouw flexibele instelling kan je snel schakelen tussen binnen en buiten. Je bent zowel mens als taakgericht en weet als geen ander hoe je je mensen moet motiveren. Omdat de diversiteit aan werkzaamheden groot is, ben je breed inzetbaar en ken je alle ins en outs van de werktuigbouwkundige, hydraulische en elektrotechnische vraagstukken. Je kan sparren met gelijkgestemden, opdrachtgevers en jouw team. En samen een duurzamere, efficiëntere en betere oplossing neerzetten voor de klant.


WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

De eigenschappen die jij onder andere bezit zijn hardwerkend, flexibel en leergierig. Jij bent communicatief vaardig, assertief en houdt van een uitdaging. In jouw rol ben jij de olie van de motor, jij zorgt ervoor dat alles draaiende blijft. Jij gaat dan ook geen uitdaging uit de weg.

 • MBO werktuigbouwkunde;
 • Flexibele vakman met allround ervaring als (storing) monteur;
 • Ten minste 10 jaar werkervaring;
 • Beheersing van de Nederlandse taal;
 • Rijbewijs BE.
WAT BIEDEN WIJ?

Tuurlijk ben jij enthousiast! Een toffe organisatie met een topsport mentaliteit spreekt jou vast en zeker aan anders ben je niet al onder aan de pagina beland. Nu ben je natuurlijk benieuwd wat jij er voor terug krijgt. Naast een organisatie waarbij vakmanschap hoog in het vaandel staat krijg je ook een hecht, betrokken en gezellig team. Samenwerken, samenbrengen en samendoen is cruciaal binnen deze platte organisatie. De 120 mannen en vrouwen die bij ons werken hebben allemaal gemeenschappelijke eigenschappen. Ze weten van doorpakken, houden van hard werken en zijn allemaal specialist op hun eigen vakgebied. De volgende arbeidsvoorwaarden passen bij jouw rol als Hoofd Service Monteur Onderhoud:

 • Een goed salaris van min. €3.000,- - max. €5.000,- excl. toeslagen (afhankelijk van jouw kennis en ervaring).
 • Aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 26 vakantiedagen en 13 ATV dagen op fulltime basis, 8,33% vakantiegeld en pensioen).
 • Een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamisch familiebedrijf.
 • Werken in een hecht gedreven en ambitieus team.
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.
 • Doorgroei- en individuele opleidingsmogelijkheden.
 • Gezellige en sportieve activiteiten, waaronder 2 x per week een bootcamp, een actieve personeelsvereniging en een vrijdagmiddagborrel in ons eigen bruin-café ter afsluiting van de drukke (maar ook zeker leuke) werkweek!

of